fbpx

Какво представлява ВЕДЕОМ БИЗНЕС ПАКЕТ?

С опита и практиката си сме установили, че най-успешният и общовалиден бизнес модел е комбинацията от ясен план за работа + качествената му реализация, чрез постоянството, и не на последно място – изгодната цена.

Съвместно с Вас съставяме план за работа, който изпълняваме през следващите 12 месеца, включващ пълен набор от дигитални услуги, като:

 • SEO Оптимизация
 • Маркетинг и реклама
 • Изработка на сайт и/или онлайн магазин
 • Техническа поддръжка
 • Ежемесечни анализи
 • Обучение

Всички горепосочени дейности, разпределени по задачи между нашия екип от специалисти и събрани в една месечна такса - Ви гарантират неизбежния успех!

Това е ВЕДЕОМ БИЗНЕС ПАКЕТ !

И не само – ще имате свободата и сигурността, които са Ви нужни в мрежата, за да мислите за важните неща, свързани с Вашия бизнес, докато под ръка разполагате с партньор, на който да разчитате за ВСИЧКИ необходими  дигитални услуги, без да се колебаете при избора на различни специалисти при всеки нов проблем или нужда от решение!

Какви са ползите от пакета?

 • ПЕРСПЕКТИВА - Заедно обсъждаме и създаваме стратегия за работа за период от 12 месеца.
 • СИГУРНОСТ И УДОБСТВО – Вашият онлайн магазин ще бъде 24/7 в сигурни ръце! Разполагате с екип от специалисти, които се грижат за всички аспекти от развитието и поддръжката и съществуването на онлайн магазина Ви.
 • КОМУНИКАЦИЯ– CRM система с тикет център за бърза и адекватна обратна връзка с техническите и маркетинг отдели.
 • КОНСУЛТАЦИЯ И ОБУЧЕНИЕ – предоставяне на цялостно know-how относно администрирането на онлайн магазина ви.
 • АНАЛИТИЧНОСТ– Персонални подробни анализи за актуалното състояние на сайта и бизнеса, както и спрямо конкурентите.
 • ИКОНОМИЧНОСТ– Плащате равни месечни такси, а не огромни суми на куп за изработка или допълнителни услуги

За кого е подходящ?

За всички предприемачи, хора които искат да стартират и развиват свой собствен онлайн магазин, собственици на малки или големи бизнеси, които имат нужда да се продават в интернет или за тези, които предпочитат да разчитат на един полезен екип от специалисти.

Какви са цените?

Пакетът от услуги се тарифира на месечна база, като цената е фиксирана за целия период и се договаря в началото преди започване на работа. Всеки пакет се договаря персонално, в предвид спецификите и особеностите на различните онлайн бизнес ниши.

Заключение

ВЕДЕОМ „БИЗНЕС ПАКЕТ“ е микс от дигитални услуги, добре организирани и свързани помежду си, всяка от които има за цел да допринесе за растежа на онлайн проекта към който е насочена.

Ако имате нужда от създаване на онлайн магазин, техническа поддръжка, SEO оптимизация, маркетинг и реклама в Google Ads, Instagram и Facebook, фирмени обучения и професионални консултации – ВЕДЕОМ „БИЗНЕС ПАКЕТ“ е решението за Вас, което включва всичко това в предварително подготвен 12 месечен план и с една месечна такса.

Изпратете запитване за персонализирана оферта!

Ще изготвим персонализирана, ценова оферта за Вас, като вземем под внимание основни детайли от сферата на Вашата дейност.

Други наши услуги

Разбираме нуждите на динамично развиващия се бизнес в днешно време, за това можем да ви предложим почти неограничен брой възможности за функционалностите на Вашия уеб сайт и онлайн магазин!

Онлайн магазини

Цялостно изграждане на онлайн магазин с удобен административен панел за контрол на съдържанието, адаптивен дизайн и множество неограничени възможности.

Дигитален маркетинг

Цялостни дигитални маркетингови стратегии, маркетинг в социалните мрежи и PPC реклама в Google Ads

Уеб сайтове

Изработка на лични или корпоративни уеб сайтове с риспонсив дизайн, изградени като визия и функционалности, които отговарят на нуждите на бизнеса

Миграция и редизайн

Ако сте решили да преминете към нова версия на платформата или сте избрали друг вид платформа или услуга - ние можем да прехвърлим съдържанието ви, без да губите труда си

Графичен дизайн

Изработка на фирмено лого, банери за сайт, изображения за социалните мрежи, GIF изображения, изработка на видеа и карусели

Техническа поддръжка

Поддръжка и мониторинг, следене на анализи и логове за грешки, конфигуриране на модули и плъгини, своевременно отстраняване на неизправности

Свържете се с нас

Ако не намирате нужната информация, относно услугите, които предлагаме, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите служители са на разположение за вашите въпроси, които може да изпращате на електронната ни поща, директно по телефон или в профилите ни в социалните мрежи
Ако пък знаете от каква точно услуга имате нужда - може директно да поискате вашата оферта!

Последни проекти

Заявка за оферта

TOP