Уеб и графичен дизайн

Чували ли сте поговорката “По дрехите посрещат, по ума изпращат”? Ако я тълкуваме към днешна дата, имайки предвид дигиталния свят, в който живеем, то тя би звучала най-вероятно по следния начин: “По сайта ни посрещат, по съдържанието изпращат”. И да, имаме предвид именно дизайна на уеб сайта, рекламните материали, банерите, логата и всички видове изображения, които са необходими за развиването на даден бранд в онлайн света.

Графичният дизайн е своеобразен спътник на всяко едно онлайн пространство, без значение дали е уеб сайт, онлайн магазин, личен блог или просто лендинг страница. Дизайнът гравитира навсякъде около нас, а графичното му изражение ни кара дори да изпитваме емоции, да уловим усещането на хората, които ни предават страстта си по толкова красив начин. Именно поради тази причина, едни от най-успешните компании в световен мащаб са тези, които инвестират във визията и брандовата си идентичност.

Инверстирането в разпознаваем бранд е ключът към успешния бизнес!

Не случайно Coca-Cola и Apple правят именно това. Искате ли и Вие не просто да развиете успешен бизнес, а да създадете нещо наистина разпознаваемо? Нещо, което хората ще помнят? Често пъти предприемачите потвърждават с ДА и тогава се появява въпросът: Но от къде да започнем? Отговорът е изключително прост, понякога дори семпъл и минималистичен, скрит в една единствена дума – лого.

Фирмено или персонално лого

Впечатляващото, запомнящо се и красиво лого е най-съществената част от първата крачка. Затова е важно да се доверите на дизайнер, който добре знае какво прави. Но той трябва да е креативен, смел и дори мъничко ексцентричен, за да създаде онова векторно изображение, което ще Ви се иска да сложите дори на луната. Можем да Ви предложим именно това – изработка на уникално и актуално фирмено или лично лого, което да каже всичко, което искате само с едно изображение.

Но графичният дизайн е много повече от това. Ако логото е върхът на айсберга, то има една огромна основа, потопена под вода, която точно в този момент ще започне да се разкрива пред Вас. Тя се нарича

Брандова идентичност

Брандовата идентичност всъщност е целия айсберг. Тя включва подборът на възможно най-подходящите цветове за Вашата онлайн дейност, позициониране на логото върху рекламните материали, избор на подходящ шрифт и какво ли още не. Ето защо калиграфията се изучава с години – защото шрифтът е важен!

Брандовата идентичност носи Вашето послание. Тя трябва да е вдъхновяваща, да подканва онлайн потребителите да комуникират с Вас,  да вдъхва увереност и самочувствие, авторитет и характер. Брандовата идентичност печели потребителите с очи и сърце, кара ги да се влюбват във Вас, да Ви вярват и да Ви следват през целия Ви път, докато Вие се развивате и променяте. Брандът – това е усещането, което искате да оставите у хората. Това е причината те да Ви обичат и дори да искат да приличат на Вас!

След всичко до тук казано, смятате ли, че снимка, свалена от някой сайт е достатъчно добра за Вас? Определено не винаги, но има възможност и да се преобрази с вълшебната четка на графичния дизайнер и от обикновен кадър да се превърне в разкошен

Банер за социални мрежи и реклами

Вече има десетки социални мрежи, посветени само и единствено на изображенията. Такива са Instagram, Pinterest, Facebook също акцентира върху изображенията. Но за да превърнете една симпатична снимка в истински генератор на кликове, то предайте я в ръцете на талантлив графичен дизайнер.

Ние можем да Ви помогнем в изготвянето на банери за постове в социалните мрежи, реклами в социалните мрежи и големите световни търсачки, слайдери за уеб сайтове и каквото още се сетите.

И тъй като започнахме с поговорка, не можем да не Ви  споделим и съвременното тълкуване на още една. Преди години родителите ни казваха: “Мъжът е главата на семейството, жената е шията”. Сега казваме “Кодът е главата на онлайн света, дизайнът е шията”. Колкото и добре да сте структурирали кода и менютата на сайта си, ако нямате изображения, които да приковат погледите на посетителите, то бързо ще ги изгубите.

Замислете се колко пъти сте кликали върху картинка в интернет и сте посещавали сайта, само защото визуално Ви е харесала? А сега си помислете колко пъти сте натискали червения хикс в горния десен ъгъл на екрана на някой уеб сайт, само защото не изглежда добре?

Не допускайте онлайн потребителите да Ви подминават! Приковете погледите им с невероятни изображения и банери! Свържете се с нас, за да Ви помогнем да създадете визия, която отговаря на вдъхновението, скрито вътре във Вас и нека всички го забележат!

Защо да изберете нас?

Помагаме на бизнеса на нашите клиенти да расте и да се развива по най-благоприятния начин за него, вече повече от 6 години! Нашият натрупан опит може да е от полза за Вашите печалби!

ВЕДЕОМ ЕООД разполага с чета от млади, талантливи и целеустремени професионалисти, опитни курифеи в областа на онлайн бизнеса, програмирането и дигиталния маркетинг, готови да изпълнят Вашите изисквания качествено и бързо!

Определено сме от хората, които смятат, че колкото и поголовно интернет да заема все по-голяма част от ежедневието на средностатистическия човек, въпреки всичко дигитализацията и различните видове устройства никога няма да успеят да изместят човешкия разум, а личното отношение е едно от най-важните неща в работния процес.

Вашите изисквания са наша отговорност, а в изпълнението им до най-дребните детайли е базирано качеството ни на работа, което гарантираме. В дни на все по-нарастваща безмилостна конкуренция, безкомпромисното Ви интернет представяне е задължително за да изпъкнете пред всички останали!

Ценим времето, като невъзвръщаем ресурс, както на нашите служители, така и на нашите клиенти! За това една от гаранциите в нашата заявка е изпълнението на задачите в срок.

Държим на обратната връзка от Ваша страна, за да можем успешно и всекидневно да подобряваме качеството на нашата работа!

Част от нашите доволни клиенти

  • online_store_zachoveka
  • bgbike_logo
  • muzikalenpazar_logo
  • autostart_logo
Получете вашата оферта или безплатна консултация
Пишете ни!