Ако имате намерение да развивате дългосрочно Вашия бизнес, без значение дали е корпоративен уеб сайт или онлайн магазин, неминуемо е да не заложите на добра SEO стратегия. Но знаете ли какво е SEO оптимизация? Това е непрекъснат и дългосрочен процес на работа по Вашия уебсайт, който ще Ви помогне да се класирате на по-предни позиции при търсене в големите световни търсачки, като Google, Yandex и Bing. Така трафикът към Вашия уеб портал ще се увеличи, което го прави по-популярен, а при онлайн магазините, неминуемо води до увеличаване на поръчките.

Ако искате да инвестирате дългосрочно в бизнеса си, SEO стратегията е Вашият най-добър приятел!

Защо и какво е SEO?

Като фирма, занимаваща се професионално със SEO услуги, се чустваме длъжни да Ви разясним накратко, тези два вечни въпроса, които всъщност имат своите достатъчно кратки и лаконични отговори, които ще ви помогнат да вземете бързо и адекватно решение за Вашия бизнес!

SEO е абревиатура от Search Engine Optimization или оптимизация на сайтове за търсещите машини. Колкото повече хората пишат в търсачката думи , свързани с дейноста на Вашия бизнес, толкова по-вероятно е с добра SEO оптимизация да се появявате в първите резултати, а така съответно ще се увеличат посещенията на вашия сайт – респективно и продабжите Ви!

Това е! Обяснението е лесно, по-сложната част е изпълнението, с което с радост ще се заемем ние 🙂

SEO оптимизацията е нужна, защото повишава жизнено важни фактори за развитието на вашия бизнес, като увеличава не само трафика към вашия сайт, но и обема от хора, които са готови да се превърнат във ваши клиенти. Дългосрочни клиенти! Това се дължи на по-голямата осведоменост, за която SEO може да допринесе на Вашия бранд.

Процеса не е еднократен и не гарантира бързи, но гарантира дългосрочни резултати! Не са малко факторите, които взимат под внимание търсачките, за това как да позиционират сайтовете в резултатите си, но това също оставете на нас!

Свържете се с нас, за да получите безплатна консултация и базов SEO анализ за текущото състояние на вашия сайт!

Предимства на SEO оптимизацията

 • повишава продажбите
 • не включва платено рекламиране
 • изгражда по-голямо доверие на хората във вашия бранд
 • дългосрочна стратегия за успех
 • увеличава трафикa и времето на престой на сайта
 • осигурява по-добра видимост в търсачките
 • повишава осведоменоста за вашия бизнес

Защо да изберете нас?

Помагаме на бизнеса на нашите клиенти да расте и да се развива по най-благоприятния начин за него, вече повече от 6 години! Нашият натрупан опит може да е от полза за Вашите печалби!

ВЕДЕОМ ЕООД разполага с чета от млади, талантливи и целеустремени професионалисти, опитни курифеи в областа на онлайн бизнеса, програмирането и дигиталния маркетинг, готови да изпълнят Вашите изисквания качествено и бързо!

Определено сме от хората, които смятат, че колкото и поголовно интернет да заема все по-голяма част от ежедневието на средностатистическия човек, въпреки всичко дигитализацията и различните видове устройства никога няма да успеят да изместят човешкия разум, а личното отношение е едно от най-важните неща в работния процес.

Вашите изисквания са наша отговорност, а в изпълнението им до най-дребните детайли е базирано качеството ни на работа, което гарантираме. В дни на все по-нарастваща безмилостна конкуренция, безкомпромисното Ви интернет представяне е задължително за да изпъкнете пред всички останали!

Ценим времето, като невъзвръщаем ресурс, както на нашите служители, така и на нашите клиенти! За това една от гаранциите в нашата заявка е изпълнението на задачите в срок.

Държим на обратната връзка от Ваша страна, за да можем успешно и всекидневно да подобряваме качеството на нашата работа!

Част от нашите доволни клиенти

 • online_store_zachoveka
 • bgbike_logo
 • muzikalenpazar_logo
 • autostart_logo
Получете вашата оферта или безплатна консултация
Пишете ни!