fbpx

zachoveka.com

През 2016 година започнахме работа по проекта за онлайн магазин zachoveka.com.

Името на сайта е красноречиво. Създаден от човека – за човека, интернет магазинът има за цел да обслужи нуждите на от най-взискателните жени, които обичат да променят цвета на косата си, спрямо цвета на дрехите, през мъжете, които не пропускат повод да зарадват любимата си със страхотен, марков парфюм, до обикновените домакини, които пазаруват козметични продукти и продукти за лична грижа за цялото семейство.

Изчистен и семпъл дизайн. Изключително удобен потребителски интерфейс и съвсем приятно потребителско преживяване, са нещата, които постигнахме, чрез оптимизация на скоростта на сайта. Системата е OpenCart, като са инсталирани, конфигурирани и модифицирани няколко допълнителни модула за „бърза поръчка“, SEO и бързодействие на сайта и други.

Истински приоритет за собствениците и предизвикателство за нас, бяха и продължават да са препятствията свързани с администрирането на огромния брой продукти в онлайн магазина. Създадени са модули за обновяване на базата данни с номенклатурата, за максимално актуална информация на клиентите, модул за масово редактиране на данни на продуктите и други.

СЕО оптимизацията е пръв приятел на онлайн магазина още от самото му раждане. Използвани са разлинчни методи, като линк билдинг, масово описване на мета данните в сайта, контент стратегия и други, за да се постигнат добрите позиции на магазина, при търсенето му от много ключови думи в Google.

  • Клиент РУТЕКС ООД
  • Година 2017
  • Какво направихме SEO оптимизация, Facebook реклама, Маркетинг в социалните мрежи, Техническа поддръжка
  • Категория
TOP