fbpx

muzikalenmagazin.bg

Идеята за онлайн магазин за музикални инструменти и оборудване се заражда в недалечното минало. Сайта е създаден през ноември 2018 година, с цел да подобри качеството на представяне на продуктите и да повиши качеството на обслужване в сферата.

Онлайн магазинът претърпява няколко цялостни редизайна от създаването си до днес. Още от самото изграждане са имплементирани нужните модули и доработки с цел качествна SEO оптимизация, добро потребителско преживяване и бързодействие. Muzikalenmagazin.bg е един от малкото на пазара, които предлагат музикални инструменти на изплащане, чрез лизинг от трите най-големи компании в страната. За тази цел е използван модул за покупка на изплащане, създаден от нас.

Фирмата няма физически обекти, което не я прави по-малко конкурента, заради успешния си бизнес модел.

Към момента проекта е все още в етап на попълване на информация и импортиране на продукти. За скоростното му развиване помагат инсталираните в системата модули, които позволяват директен импорт на продукти и по-лесна масова редакция на данни в номенклатурата и базата данни.

Заложена е цялостна SEO стратегия, която ще цели качествено съдържание, добра структура на онлайн магазина, изпълнени OnPage SEO стандарти, както и създаване на качествени външни връзки. Освен оптимизацията предстоят и PPC рекламни кампании във Facebook и Google Ads, които да допринесат за бързото развитие на сайта.

  • Клиент muzikalenmagazin
  • Година 2018
  • Какво направихме Изработка на онлайн магазин, SEO оптимизация, дигитален маркетинг
  • Категория
TOP