Защо онлайн магазин?

В наши дни е известно, че потребителите прекарват все повече от времето в ежедневието си онлайн. Интернет магазинът е начина, по който може да достигнете

responsive-website-design-services

максимално бързо и адекватно до своите клиенти, да им представите вас и вашите продукти, да ги обслужите също толкова качествено, колкото и във физически магазин и да развиете своя бизнес до неузнаваемост.

Съвременните системи, с които ВЕДЕОМ работи, и чрез които се изграждат модерните онлайн магазини, предоставят изключителна гъвкавост, както за клиентите, така и за собствениците на бизнеси. Администрацията е лесна, достъпна и удобна за ежедневна работа, плюсовете от страна на маркетинг и оптимизация са неизброими и нарастват все повече, а адатпивните дизайни, които позволяват еднакво добра използваемост на всякакви смарт устройства, ви дават възможност да достигнете до неограничен брой клиенти!

Онлайн магазинът е вашата 24 часа отворена витрина в интернет пространството и не бива да бъде подценявана крачка в развитието на вашия бизнес, особено в ерата на информационните технологии!

На последно място, но не по важност, е добре да споменем осезаемата разлика между бюджета, нужен за създаване и развиване на онлайн магазин и нужните средства за поддръжка на физически обект. Разбира се, това за което ще се погрижим ние е двете неща да работят, като един добре смазан часовник, в полза на вашия бранд и бизнес!

Какво предлагаме ние?

Едно от най-добрите и гъвкави e-commerce решения, за създаването на онлайн магазин, е платформа с отворен код, която се разработва и

opencart-logo

развива от хора по целия свят. Може да ви се стори невероятно, но е факт, че е БЕЗПЛАТНА!

Именно с такава платформа работим и ние – OpenCart.

Нашата услуга представлява цялостно изграждане и поддръжка на онлайн магазин, базиран на CMS система с отворен код, подходяща за персонализация, лесна и достъпна администрация. Адаптивен дизайн по ваш избор, съобразен изцяло с изискванията и нуждите на вашия онлайн бизнес, подходящ за визуализиране и използване на всички видове смарт устройства. Лесен администраторски панел за управление на съдържанието.

Content Management системите предлагат на потребителите изключително удобно и интуитивно боравене с информацията и продуктите в самия сайт, еднакво подходящи както за малки магазини, така и за онлайн магазини с огромна номенклатура. Системите с отворен код се поддържат денонощно от огромен екип от хора по целия свят, което гарантира сигурноста на работата им, също както и бързото решеване на евентуално възникнали проблеми. Ежедневно разработчици създават модули и допълнения, които подпомагат оптимизацията на тези сайтове и онлайн магазини, което спомага за бързодействието на сайта, класирането в търсачките и добрата онлайн репутация.

Останалото оставете на нас … 🙂

Предимства

 • 24/7 активен онлайн магазин
 • Малко разходи за изработка и поддръжка
 • Достигане до неограничен брой клиенти
 • Лесна, достъпна и удобна администрация
 • Адаптивен дизайн за смарт устройства
 • Възможност за растеж на бизнеса
 • Удобни варианти за плащане и доставка

Защо да изберете нас?

Помагаме на бизнеса на нашите клиенти да расте и да се развива по най-благоприятния начин за него, вече повече от 6 години! Нашият натрупан опит може да е от полза за Вашите печалби!

ВЕДЕОМ ЕООД разполага с чета от млади, талантливи и целеустремени професионалисти, опитни курифеи в областа на онлайн бизнеса, програмирането и дигиталния маркетинг, готови да изпълнят Вашите изисквания качествено и бързо!

Определено сме от хората, които смятат, че колкото и поголовно интернет да заема все по-голяма част от ежедневието на средностатистическия човек, въпреки всичко дигитализацията и различните видове устройства никога няма да успеят да изместят човешкия разум, а личното отношение е едно от най-важните неща в работния процес.

Вашите изисквания са наша отговорност, а в изпълнението им до най-дребните детайли е базирано качеството ни на работа, което гарантираме. В дни на все по-нарастваща безмилостна конкуренция, безкомпромисното Ви интернет представяне е задължително за да изпъкнете пред всички останали!

Ценим времето, като невъзвръщаем ресурс, както на нашите служители, така и на нашите клиенти! За това една от гаранциите в нашата заявка е изпълнението на задачите в срок.

Държим на обратната връзка от Ваша страна, за да можем успешно и всекидневно да подобряваме качеството на нашата работа!

Част от нашите доволни клиенти

 • online_store_zachoveka
 • bgbike_logo
 • muzikalenpazar_logo
 • autostart_logo
Получете вашата оферта или безплатна консултация
Пишете ни!