Дигитален маркетинг

Искате ли да продавате повече? Или да увеличите трафика към Вашия уеб сайт? Дигиталния маркетинг дава няколко решения, за да постигнете тези цели бързо, лесно и ефективно. Но постигането на целите минава през редица тестове, анализи и оптимизация. И ако нямате понятие от това що е то ROI, ROAS, CTR и CPC, то оставете тази времеемка задача на нас.

Времето, в което сякаш гадаехме алгоритмите на големите социални мрежи и търсачки, и се опитвахме да предскажем бъдещето чрез кристална топка отмина. Резултатите вече са лесно измерими и можем с точност да пресметнем цената на всяка реализирана продажба, колко средства ни струва един клик и дори колко инвестираме в привличането на нов клиент.

Най-общо можем да разделим дигиталния маркетинг на две основни части: маркетинг в социалните мрежи (social media marketing) и рекламни кампании в същите мрежи, известни повече като PPC кампании.

Маркетинг в социалните мрежи

Включва планиране, изготвяне и публикуване на съдържание във Вашите фирмени профили. И ако до преди няколко години това бе лесно за всеки, една от най-ползваните платформи – Facebook, вдигна значително летвата. Facebook страниците вече се оптимизират подобно на уеб сайтовете и има различни механизми, чрез които по органичен начин, т.е. без реклами, да увеличим ангажираността и достигането до аудиторията ни.

За да се постигне това са необходими минимум чуден графичен дизайнер и креативен копирайтър, които да могат да превърнат потенциалните Ви клиенти в реални. Те ще изготвят красиви и ангажиращи публикации за Вашата страница, които ще трупат харесвания и коментари по естествен начин.

Интернет реклама

Рекламите в социалните мрежи и търсачките, от друга страна, са истинско предизвикателство за много бизнеси. Конкуренцията става все по-голяма, а настройването на една рекламна кампания може да отнеме дори цял ден (ако говорим за Google Search Ads). Там критериите са изключително високи, прецизното изпълнение е ключово и оказва влияние на цената на Вашата реклама. Световната търсачка не прави компромиси и ако рекламната кампания не отговаря на изискванията, няма шанс да се види дори и от един човек. Но ако работите с професионалист, който много добре знае какво прави, не само рекламата Ви ще е видима за стотици, че и хиляди хора, но и по време на оптимизацията, PPC специалистът ще съумее да достигне възможно най-ниска цена за рекламиране на Вашия бизнес.

Във Facebook и Instagram, от друга страна, настройването на една реклама отнема по-малко време, но пък ако кампанията не е настроена правилно, шансът да хвърлите парите си на вятъра е доста голям. При тези мрежи е важно предварително да настроите пиксела, да тествате, да проследявате резултатите регулярно и задължителното условие за всяка реклама, без значение от платформата, в която я публикувате – да оптимизирате!

Оставете времеемките задачи и финансовите анализи на нас! Доверете се на нашия екип от дигитални мастъри маркетолози, които ще дадат всичко от себе си и ще се борят със зъби, нокти и светлинни мечове, за да постигнат възможно най-добрата цена за Вашите реклами!

Защо да изберете нас?

Помагаме на бизнеса на нашите клиенти да расте и да се развива по най-благоприятния начин за него, вече повече от 6 години! Нашият натрупан опит може да е от полза за Вашите печалби!

ВЕДЕОМ ЕООД разполага с чета от млади, талантливи и целеустремени професионалисти, опитни курифеи в областа на онлайн бизнеса, програмирането и дигиталния маркетинг, готови да изпълнят Вашите изисквания качествено и бързо!

Определено сме от хората, които смятат, че колкото и поголовно интернет да заема все по-голяма част от ежедневието на средностатистическия човек, въпреки всичко дигитализацията и различните видове устройства никога няма да успеят да изместят човешкия разум, а личното отношение е едно от най-важните неща в работния процес.

Вашите изисквания са наша отговорност, а в изпълнението им до най-дребните детайли е базирано качеството ни на работа, което гарантираме. В дни на все по-нарастваща безмилостна конкуренция, безкомпромисното Ви интернет представяне е задължително за да изпъкнете пред всички останали!

Ценим времето, като невъзвръщаем ресурс, както на нашите служители, така и на нашите клиенти! За това една от гаранциите в нашата заявка е изпълнението на задачите в срок.

Държим на обратната връзка от Ваша страна, за да можем успешно и всекидневно да подобряваме качеството на нашата работа!

Част от нашите доволни клиенти

  • online_store_zachoveka
  • bgbike_logo
  • muzikalenpazar_logo
  • autostart_logo
Получете вашата оферта или безплатна консултация
Пишете ни!