fbpx

Решения и услуги

Изработка

Изграждане на уникален адаптивен (responsive) дизайн на онлайн магазин, с напълно редактируема мобилна версия, администивен панел с много възможности за отчети и контрол на продуктите и продажбите, без ограничения към обема и броя продукти, снимки, потребители, опциии и други

Мобилна версия

Над 70% от целия трафик е от мобилни устройства. Нали не искате да го пропуснете? В днешно време не е препоръчително, а задължително да улесните посетителите на вашия сайт, като им предоставите адекватна мобилна версия, която ще им даде възможност да разглеждат и поръчват от всяко едно устройство.

SEO Ready

Стратегията за SEO оптимизация на вашия сайт е добре да се заложи още в самото начало при изработката му, за да се избегнат бъдещи проблеми, които при голям обем продукти стават почти неразрешими. Позволете ни да ви избавим от това неудобство :)

Поддръжка

Своевременното отстраняване на технически или дурги проблеми, свързани с вашия онлайн магазин, ви осигурява нужното спокойствие, за да сте сигурни, че няма да загубите нито време, нито клиенти, нито пари. Бизнесът не спи, но вие може да се отпуснете, защото ще сте в добри ръце!

Миграция

Няма да си позволим да изгубите труда си, ако сте решили да преминете към друга платформа или да обновите старата! Миграцията се налага по няколко причини, като една от тях е необходимостта от предоставяне на повече възможности на потребителя, които не са налични в текущата услуга. Без значение от причината - може да разчитате на wedeom!

Разплащания

Добавяне на различни видове възможности за разплащане в онлайн магазина - плащане с кредитна/дебитна карта, ePay, PayPal, също както и модули за покупка на стоки на изплащане с компаниите UniCredit, Tbi и BNP Pariba.

Доставки

Интеграция на модули за доставка с куриерси фирми, също както и разработка на персонализирани такива и комбинация между тях. Възможност за различни цени за доставки спрямо градове, области и други критерии, също както и безплатна доставка за над определена сума.

Интеграции

За работа с външни системи, като Pazaruvaj, Sravni, Emag и други, афилиейт програми, е нужно да се направят съответните промени и добавки в системата, за да подава правилната информация към тях.

Персонализации

Доработките и персонализацията ще са неизменна част от вашия проект, ако целите качественото обслужване и потребителското преживяване. А те са важни! Именно заради това, сме готови да предоставим нужния гъдел за потребителя и необходимото спокойствие за вас!

Нашият работен процесВ няколко стъпки

Примерен план за работа с нас, който очертава основните стъпки на изработката на вашия сайт

Запитване

Задълбочено ще разгледаме вашето запитване, за да ви предложим специална оферта

Дизайн

Изграждане на концепция за външния вид на бранда - лого дизайн, банери, дизайн на сайта...

Разработка

Инсталиране и конфигуриране на системата и всички нужни модули и персонализации

Тест

Подробно ще инспектираме всички технически и визуални детайли на онлайн магазина

Предаване

Последни тестови поръчки и сайта е готов да изстреля вашия бизнес в небесата!

Защо да изберете Wedeom?

Помагаме на бизнеса на нашите клиенти да расте и да се развива по най-благоприятния начин за него, вече повече от 6 години! Нашият натрупан опит може да е от полза за Вашите печалби!

ВЕДЕОМ ЕООД разполага с чета от млади, талантливи и целеустремени професионалисти, опитни курифеи в областа на онлайн бизнеса, програмирането, уеб дизайна и дигиталния маркетинг, готови да изпълнят Вашите изисквания качествено и бързо!

Определено сме от хората, които смятат, че колкото и поголовно интернет да заема все по-голяма част от ежедневието на средностатистическия човек, въпреки всичко останало, дигитализацията и различните видове устройства никога няма да успеят да изместят личното отношение, което за нас е едно от най-важните неща в работния процес!

Вашите изисквания са наша отговорност, а в изпълнението им до най-дребните детайли е базирано качеството ни на работа, което гарантираме. В дни на все по-нарастваща безмилостна конкуренция, безкомпромисното Ви интернет представяне е задължително за да изпъкнете пред всички останали

Ценим времето, като невъзвръщаем ресурс, както на нашите служители, така и на нашите клиенти! За това една от гаранциите в нашата заявка е изпълнението на задачите в срок.

Държим на обратната връзка от Ваша страна, за да можем успешно и всекидневно да подобряваме качеството на нашата работа

Други наши услуги

Разбираме нуждите на динамично развиващия се бизнес в днешно време, за това можем да ви предложим почти неограничен брой възможности за функционалностите на Вашия уеб сайт и онлайн магазин!

SEO Оптимизация

Search Engine оптимизация на сайтове и онлайн магазини с цел увеличаване на трафика и издигане в класирането на резултатите в Google

Маркетинг и релкама

Цялостни дигитални маркетингови стратегии, маркетинг в социалните мрежи и PPC реклама в Google Ads

Уеб сайтове

Изработка на лични или корпоративни уеб сайтове с риспонсив дизайн, изградени като визия и функционалности, които отговарят на нуждите на бизнеса

Миграция и редизайн

Ако сте решили да преминете към нова версия на платформата или сте избрали друг вид платформа или услуга - ние можем да прехвърлим съдържанието ви, без да губите труда си

Графичен дизайн

Изработка на фирмено лого, банери за сайт, изображения за социалните мрежи, GIF изображения, изработка на видеа и карусели

Техническа поддръжка

Поддръжка и мониторинг, следене на анализи и логове за грешки, конфигуриране на модули и плъгини, своевременно отстраняване на неизправности

Свържете се с нас

Ако не намирате нужната информация, относно услугите, които предлагаме, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите служители са на разположение за вашите въпроси, които може да изпращате на електронната ни поща, директно по телефон или в профилите ни в социалните мрежи
Ако пък знаете от каква точно услуга имате нужда - може директно да поискате вашата оферта!

Последни проекти

TOP