Защо ни е нужен уеб сайт?

Това е основополагащ въпрос, на който колко по-бързо дадете положителен отговор – толкова по-бързо ще усетите положителните резултати!

Чували ли сте фразата „По дрехите посрещат, а по ума изпращат.“? Ако трябва да я тълкуваме в 21 век, съвсем спокойно можем да кажем „По уеб сайта посрещат, по качеството на продуктите/услугите изпращат“. За да имате уникална корпоративна визия, която да приветства потребителите и да ги накара да се чувстват като у дома си, е необходим екип от експерти, които да създадът Вашия уникален уеб сайт!

Присъствието Ви в онлайн пространството не е просто инвестиция, то е неразделна част от развитието на Вашия бранд и от цялостния растеж на Вашия бизнес!

Позволете на потребителите да научат за Вас по-бързо и да се възползват от услугите или продуктите Ви! Ние можем да създадем Вашата уникална дигитална визитка така, както Вие искате да изглежда.

Какво предлагаме ние?

В ерата на мобилните технологии едно от най-важните неща за Вашия бранд е неготово представяне онлайн, а по-конкретно на мобилни устройства. Точно поради тази причина ние от ВЕДЕОМ държим сайтовете, изработени от нас, да работят еднакво гъвкаво на всички видове мобилни устройства, за да е възможно Вашите клиенти да бъдат в крак с информацията, която им предоставяте навсякъде и по всяко време!

wordpress-logo-680x400

За да обновявате съдържанието на вашия сайт максимално бързо и удобно, ние използваме една от най-популярните системи за контрол, а именно WordPress.

Подходящ, както за малки бизнеси, лични сайтове, портфолиа, така и за корпоративни и по-мащабни уеб сайтове, които искат да представят максимално изчерпателно услугите, екипа и историята си. Разбира се адаптивният дизайн е валиден както за потребителската, така и за административната част, което само по себе си означава, че ще имате достъп до контролния панел от всяко едно мобилно устройство.

Разбираме нуждите на динамично развиващия се бизнес в днешно време, за това можем да ви предложим почти неограничен брой възможности за функционалностите на Вашия личен или корпоративен уеб сайт.

Предимства

  • 24/7 активен сайт
  • Малко разходи за изработка и поддръжка
  • Достигане до неограничен брой клиенти
  • Лесна, достъпна и удобна администрация
  • Адаптивен дизайн за смарт устройства
  • Възможност за растеж на бизнеса

Защо да изберете нас?

Помагаме на бизнеса на нашите клиенти да расте и да се развива по най-благоприятния начин за него, вече повече от 6 години! Нашият натрупан опит може да е от полза за Вашите печалби!

ВЕДЕОМ ЕООД разполага с чета от млади, талантливи и целеустремени професионалисти, опитни курифеи в областа на онлайн бизнеса, програмирането и дигиталния маркетинг, готови да изпълнят Вашите изисквания качествено и бързо!

Определено сме от хората, които смятат, че колкото и поголовно интернет да заема все по-голяма част от ежедневието на средностатистическия човек, въпреки всичко дигитализацията и различните видове устройства никога няма да успеят да изместят човешкия разум, а личното отношение е едно от най-важните неща в работния процес.

Вашите изисквания са наша отговорност, а в изпълнението им до най-дребните детайли е базирано качеството ни на работа, което гарантираме. В дни на все по-нарастваща безмилостна конкуренция, безкомпромисното Ви интернет представяне е задължително за да изпъкнете пред всички останали!

Ценим времето, като невъзвръщаем ресурс, както на нашите служители, така и на нашите клиенти! За това една от гаранциите в нашата заявка е изпълнението на задачите в срок.

Държим на обратната връзка от Ваша страна, за да можем успешно и всекидневно да подобряваме качеството на нашата работа!

Част от нашите доволни клиенти

  • reflex-ms
  • hvt-co_logo
  • NOVA-BUILD-ST_LOGO
Получете вашата оферта или безплатна консултация
Пишете ни!