fbpx

Стажантска програма

ВЕДЕОМ е дигитална агенция, в чиято основа са заложени идеите за напредък и развитие не само на онлайн бизнесите на нашите клиенти, но и на качествата и уменията на служителите в нашия екип. Човешкият фактор е високо застъпен в нашата ежедневна работа. Все още не се е родил човек, който да може да ни попречи да се развиваме, за това ти предлагаме да го правим съвместно!

Ако си енергичен, млад, с достатъчно хъс за работа в необятната сфера на дигиталния маркетинг и дигиталните услуги, разбираш от програмиране или умееш да създаваш невероятни графични изображения, а може би пишеш пленяващи заглавия и текстове – значи си на правилното място!

Ето на какви условия е нужно да отговаряш, за да кандидатстваш:

Какви са условията?

  • Да си на не по-малко от 18, но не и повече от 30 годишна възраст;
  • Да си достатъчно мотивиран за развитие в някоя от сферите: дигитален маркетинг, копирайтинг, програмиране, уеб и графичен дизайн;
  • Да си отговорен и коректен;
  • Да си с усмихнат и позитивен (тук можем да добавим и това, че ценим високо чувството за хумор и самоирония!);

Какво ще получиш?

  • Приветливо офис работно място;
  • Гъвкав работен график, в който да изпълняваш ангажиментите си;
  • Комуникация с опитни специалисти в бранша;
  • Възможност за бъдещо развитие и работа в компанията;

Да, това е достатъчно!

Не е задължително да имаш какъвто и да било предишен опит, достатъчно е само желанието и мотивацията ти за развитие. За останалото ще се погрижим ние!

Ще имаш възможност да надникнеш зад кулисите на едно дигитално шоу, като ще се запознаеш отблизо с термини, като SEO оптимизация, уеб програмиране, изработка на онлайн магазини и уеб сайтове, чрез WordPress и OpenCart, изграждане на стратегии за дигитален маркетинг, поддръжка на фейсбук страници, интернет (Facebook, Google) PPC реклама, и други услуги, които предлага агенцията.

Стажантската програма ще е с продължителност от 3 или 6 месеца, в зависимост от броя на кандидатите и специалностите, по които те стажуват. След успешно приключване на програмата ще имаш възможност да получиш оферта за работа във ВЕДЕОМ, като това ще зависи от твоето цялостно представяне по време на стажа.

Кандидатствай за стажантската ни програма

До края на месец септември може да изпратиш твоето мотивационно писмо, в което е достатъчно да отговориш на екзистенциалния въпрос: „Защо искам да работя в сферата на дигиталния маркетинг?“.
Отговори ни, както прецениш – с кратък или дълъг текст, а защо не и с твой личен видео отговор!
Адресът, на който може да ни пишеш е: info@wedeom.bg или да ни пишеш директно тук.

Кандидатствай за стаж във ВЕДЕОМ

Попълни всички полета коректно и очаквай да се свържем с теб в най-скоро време!

Харесайте ни

Последвайте ни

Абонирайте се

LinkedIn

Skype

TOP