Кои сме ние?

ВЕДЕОМ е компания, която е изцяло ориентирана към онлайн нуждите на малкия и среден бизнес. Като дигитална агенция, любимият ни слоган е: „Помагаме ви да изградите вашето място под огромното слънце на световната мрежа“, което еднозначно гласи, че пръв приоритет за нас е развитието и цялостния успех на вашия бизнес в интернет. Към момента развиваме дейност само на територията на страната, като работим активно по проекти в най-различни бизнес ниши.

В какво сме се фокусирали основно

Разработване и развиване на онлайн магазини 90%
Изработка на фирмени и лични уеб сайтове 80%
Дигитални маркетинг стратегии 70%
SEO оптимизация 90%
PPC реклама 65%
Техническа поддръжка 75%

Защо да изберете нас?

 • екип от млади и амбициозни хора
 • детайлност и прецизност по време на работа
 • спазване на срокове и обещания
 • абсолютна комуникация с клиентите
 • изцяло съобразяване с изискванията и нуждите на вашия бизнес
 • безплатна предварителна консултация

Примерен общ план за работа с нас

I

Първа среща

Ценим контакта очи в очи, за това първата стъпка е една от най-важните при започването на работа с нас. Комуникацията е един от най-важните елементи, нужни за гладкото протичане на работата ни. Разполагаме с удобен офис, в който предлагаме кафе и чай, а за по-широко скроените, може и коктейл 😉
II

Основен преглед на проекта

Ако вече имате изграден сайт или магазин, ние ще направим обстоен одит, като в дълбочина ще разгледаме текущите проблеми и ще ги опишем. В зависимост от резултата и от оценката след одита, ще направим примерен план за работа, който ще следваме стриктно, освен ако не възникнат проблеми, по независещи от двете страни причини и се наложи промяна, за да получим резултати и да изпълним целите, зададени в самото начало.
III

Започване на работа

Независимо на какъв етап е вашият проект и колко е работата по него, ние сме ангажирани с това да ви предоставяме периодични отчети, за задачите, които са свършени към момента и резултатите, които са постигнати, като при нужда ще коригираме и добавяме или отстраняваме своевременно точки от предварителния план за работа.
IV

Резултати

На края, но не последно място, идва време за активно следене на резултатите, като въпреки, че одавна сме завършили училище, оценките стават все по-важни за нас, за това ще очакваме вашите позитиви, за които усърдно ще се постараем!
V

Корекции

Заради необятното разнообразие от възможности в интернет пространството, опитът ни е показал, че често се случва хората да променят мисленето и мнението си за дадени неща, като дизайн, функционалности или работа на определени модули. За това, по време на активната ни работа, не изключваме варианта, в който да се съобразим изцяло с вашите изисквания и при възможност да направим нужните промени своевременно, за да удовлетворим очакванията ви!

Не сме от хората, които се колебаят да скочат в дълбокото, така че независимо дали срещате подобен на вашия проект в нашето портфолио, не се съмнявайте, че сме готови да го приемем като предизвикателство! Провокацията от различното и новото ни дава тласък и мотивация за работа, така че ако търсите хора, готови на всичко – сте на правилното място!

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, работим почти денонощно 🙂

Въпреки, че парите не са основен фактор за нас и качеството на работата ни, ние ценим труда си и сме готови да бъдем максимално полезни за вас, като се съобразим и обсъдим вашите нужди и бюджет.

Други услуги

Освен всичко изброено, има и няколко допълнителни неща, в които можем да бъдем полезни, за това смятаме, че е редно да ги споменем тук. Въпреки това, не се колебайте да ни пишете, за да получите персонална оферта или услуга, която не срещате в сайта!

 • Инсталиране и конфигуриране на facebook pixel
 • Настройка на google analytics
 • Интеграция в системи за сравняване на оферти (като com, sravni.bg и други)
 • Помощ при избор и регистрация на домейн и хостинг

Част от нашите доволни клиенти

 • online_store_zachoveka
 • bgbike_logo
 • muzikalenpazar_logo
 • autostart_logo
Получете вашата оферта или безплатна консултация
Пишете ни!